Kaxiga Barn i Åhus

Vi startade företaget 2009 och då med en webshop som hette BarnkläderOnNet.se. Hösten 2012 utökade vi med en fysisk butik i Vä köpcenter, söder om Kristianstad.  Webshopen stängde vi ner i april 2014 pga omorganisation i företaget. I samband med stängningen så bytte vi även namn på företaget och vi heter nu mera, Kaxiga barn. I juni 2018 har vi gjort ytterligare förändringar eftersom vi flyttade butiken till Köpmannagatan i Åhus och stängt butiken i Vä.

Vi vill erbjuder våra kunder färgglada, trendiga barnkläder och babykläder från bl a nya och annorlunda klädmärken från Sverige & Europa, med bra kvalité. Vi har även babykläder till prematurbarn, mjuka ekologiska prematurkläder till förtidigt födda barn. Färgglada och bra pedagogiska leksaker och hållbara leksaker i trä, tyg och metall med bra kvalité och rolig design. Till barnrummet erbjuder vi även fina inredningsdetaljer för lekfulla barnrum.  Vi handplockar alla våra produkter till barn och baby, kläder, leksaker, inredning & babyprodukter som du inte hittar överallt, från både stora och små leverantörer i hela Europa.

Vi tycker det är viktigt med bra service och gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd när du handlar dina barnprodukter av oss.

Vi utökar vårt sortiment efterhand som vi hittar annorlunda barnkläder, babykläder och barnartiklar som inte finns hos alla andra.

 

Har du frågor?
Kontakta oss enklast och snabbast här >>>
Vi svarar alltid inom 24 timmar.

om_butiken

 

KAXIGA BARN I ÅHUS!